منتديات همس الروح
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.



 
البوابةالرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 ..::..كبسه الفراخ..::..

اذهب الى الأسفل 
3 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
فلسطينيه

عضو نشيط 00 عضو نشيط 0
فلسطينيه


انثى عدد الرسائل : 311
السٌّمعَة : 1
تاريخ التسجيل : 24/02/2008

..::..كبسه الفراخ..::.. Empty
مُساهمةموضوع: ..::..كبسه الفراخ..::..   ..::..كبسه الفراخ..::.. Icon_minitimeالإثنين مارس 03, 2008 2:48 pm

التعريف بالوصفة
كبسة فراخ رروعة جدا جربوها
المكونات والمقادير
2 كوب ارز - نص كيلو فراخ بانية - فلفل رومى و طماطم و زيتون اسود و بصل اضيفى الكميات حسب الرغبة -ملح و و فلفل و كسبرة و كارى
طريقة التحضير
اغسل الارز كويس ثم اضع علية 2 كوب ماء و اضع الكارى و الملح و شوية زيت و اتركة الى قرب النضج اقطع الفراخ قطع صغيرة ثم اضع عليها شوية زيت و اقلبها على النار لحد لما تقرب تستوى اضع عليها البصل و الفلفل الرومى و اتركها شوية ثم اضع الطماطم و الزيتون و عند التاكد انهم استوا و الارز ايضا اضع الفراخ على الارز واقلبهم مع بعض و بالهنا و الشفا ..::..كبسه الفراخ..::.. 1224840lgh1
[center]
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
حازم

(( المدير العام  ))<
(( المدير العام  ))
حازم


ذكر عدد الرسائل : 160
العمر : 36
الدوله : السعوديه
السٌّمعَة : 0
تاريخ التسجيل : 31/12/2007

..::..كبسه الفراخ..::.. Empty
مُساهمةموضوع: رد: ..::..كبسه الفراخ..::..   ..::..كبسه الفراخ..::.. Icon_minitimeالخميس مارس 06, 2008 9:57 am

..::..كبسه الفراخ..::.. 0638bc3




..::..كبسه الفراخ..::.. 45863vg3
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://hazeem.ahlamontada.com
بنت غزة

عضو جديد 00 عضو جديد 0
بنت غزة


انثى عدد الرسائل : 40
الدوله : فلسطين
السٌّمعَة : 0
تاريخ التسجيل : 03/03/2008

..::..كبسه الفراخ..::.. Empty
مُساهمةموضوع: رد: ..::..كبسه الفراخ..::..   ..::..كبسه الفراخ..::.. Icon_minitimeالجمعة مارس 07, 2008 1:36 pm

يسلمو على هلاكله الرائعه
جزاك الله خيرا اختاه
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
..::..كبسه الفراخ..::..
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتديات همس الروح :: :..:منتدى الأسرة:..: :: ..:الآطباق المتنوعه:..-
انتقل الى: